ALUMIININEN AJONEUVOSÄILIÖ 100 - 200 L

ALUMIININENAJONEUVOSaILIo100-200L_7617070040A_1.jpg
alk. 570,00 € / kpl
 Valitse säiliön tilavuus
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Haydem ajoneuvosäiliöt on valmistettu alumiinista keveyden ja korroosiokeston maksimoimiseksi. Säiliöiden sivukiinnitteiset pannat on varustettu kumisilla vaimentimilla tärinäneston minimoimiseksi ja parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.Säiliöt ovat tä...
Haydem ajoneuvosäiliöt on valmistettu alumiinista keveyden ja korroosiokeston maksimoimiseksi. Säiliöiden sivukiinnitteiset pannat on varustettu kumisilla vaimentimilla tärinäneston minimoimiseksi ja parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.

Säiliöt ovat täydellisesti varusteltuja. Toimitukseen sisältyvät:
-Huohottava paluusuodatin
-Paluusuodatin
-Mittalasi
-Lähtö: R 1 1/2”
-Paluu: R 3/4” (huom. kuvasta poiketen varustamme paluusuodattimen paremmalla Donaldsonin jalalla ja hydrauliikkausuodattimella)

Esimerkiksi isoimman 200 litran säiliön paino asettuu alle 40 kiloon, joten säiliöiden liikuteltavuus on erittäin helppoa. Keveytensä ansiosta säiliöt soveltuvat hyvin myös mobiilikoneikon alustaksi.

Säiliöiden sivukiinnityksen asennusreiät ovat asetettu noin 250 mm etäisylle toisistaan, mutta niitä voidaan tarvittaessa asemoida uudelleen.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
virhydro@virhydro.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,50 €
Postin kotiinkuljetus 11,50 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €